Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza.

Opis bibliograficzny

Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza. [RED.] MAREK BABICZ. Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 107 s, il., bibliogr, 978-83-7259-305-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
107 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:7.50
Rekordy powiązane:Wiadomości wstępne. [AUT.] MAREK BABICZ. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 5-8, il., bibliogr, 978-83-7259-305-4.
Typy użytkowe i rasy świń w Polsce. [AUT.] MAREK BABICZ. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 9-15, il., bibliogr, 978-83-7259-305-4.
Stado podstawowe w chlewni. [AUT.] MAREK BABICZ. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 16-25, il, 978-83-7259-305-4.
Remont stada podstawowego. [AUT.] MAREK BABICZ, MAGDALENA SZYNDLER-NĘDZA. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 26-42, il, 978-83-7259-305-4.
Znakowanie zwierząt i dokumentacja. [AUT.] MAREK BABICZ, MAGDALENA SZYNDLER-NĘDZA. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 43-47, il., bibliogr, 978-83-7259-305-4.
Krzyżowanie świń. [AUT.] MAREK BABICZ. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 48-58, il, 978-83-7259-305-4.
Produkcja tuczników. [AUT.] MAREK BABICZ. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 59-65, 73-105, il, 978-83-7259-305-4.
Jakość mięsa i jadalnych ubocznych surowców poubojowych. [AUT.] MAREK BABICZ, ANNA KASPRZYK, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA. W: Przewodnik do ćwiczeń z hodowli i chowu świń / pod redakcją Marka Babicza Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 65-73, il, 978-83-7259-305-4.
Rekord utworzony:20 listopada 2019 12:59
Ostatnia aktualizacja:6 lutego 2020 11:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-305-4
BPP ID: (59, 46177) wydawnictwo zwarte #46177

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się