Właściwości przeciwutleniające mleka i produktów mlecznych.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające mleka i produktów mlecznych. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS, JOLANTA KRÓL. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2019 : materiały konferencyjne - jesień. Część 3 - Lublin / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 76. Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, 978-83-66392-58-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 listopada 2019 14:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:17 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-58-8
e-ISBN: 978-83-66392-57-1
BPP ID: (59, 46225) wydawnictwo zwarte #46225
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.