Wpływ modyfikacji peroksydazą chrzanu nawłaściwości filmów jadalnych otrzymanych z białek grochu.
Opis bibliograficzny
Wpływ modyfikacji peroksydazą chrzanu nawłaściwości filmów jadalnych otrzymanych z białek grochu. [AUT.] KATARZYNA ŁUPINA, DARIUSZ KOWALCZYK, JUSTYNA BOCHNIAK, BARBARA BARANIAK. W: Biomedycyna i zagadnienia pokrewne. Tom 1 / red. Alicja Danielewska Barbara Wrzyszcz Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 196-205, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-69-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2020 09:56 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 października 2021 11:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a23
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65932-69-3
BPP ID: (59, 46318) wydawnictwo zwarte #46318
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.