Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości wykorzystania proszków z dyni jako komponentów żywności funkcjonalnej (Pumpkin powders as a component of functional foods)

Opis bibliograficzny

Możliwości wykorzystania proszków z dyni jako komponentów żywności funkcjonalnej (Pumpkin powders as a component of functional foods). [AUT.] JUSTYNA BOCHNAK, EWA HABZA, MAŁGORZATA SIKORA, MICHAŁ ŚWIECA. W: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański Krosno ; Wrocław 2019, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, s. 206-214, bibliogr, 978-83-64457-51-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański, s. 206-214
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:20 lutego 2020 15:05
Ostatnia aktualizacja:21 listopada 2021 11:16

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64457-51-7
BPP ID: (59, 46439) wydawnictwo zwarte #46439

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się