Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanu.

Opis bibliograficzny

Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanu. [RED.] MACIEJ KLUZ, PAWEŁ HANUS. Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 169 s, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
169 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:9.59
Rekordy powiązane:Charakterystyka wybranych opakowań produktów mlecznych. [AUT.] JOANNA CIEŚLIKOWSKA, ROBERT SIEPSIAK, JOANNA GMITROWICZ. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 7-17, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Wpływ endopasożytów przewodu pokarmowego na hodowlę i chów świń. [AUT.] MARCIN BANY, DANUTA DĄBROWSKA, NATALIA HEŁETKANYCZ. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 18-26, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Analiza stanu czystości wód powierzchniowych w popularnych turystycznie jeziorach Lubelszczyzny. [AUT.] JOANNA GMITROWICZ, JOANNA CIEŚLIKOWSKA, ROBERT SIEPSIAK. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 36-44, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Znaczenie kastracji w eliminacji zapachu płciowego u knurów. [AUT.] NATALIA HEŁETKANYCZ, DANUTA DĄBROWSKA, MARCIN BANY. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 66-75, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta. [AUT.] ROBERT SIEPSIAK, JOANNA GMITROWICZ, JOANNA CIEŚLIKOWSKA. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 119-131, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Charakterystyka serwatki oraz sposoby jej wykorzystania w różnych sektorach przemysłu. [AUT.] AGNIESZKA WAWRYNIUK, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 143-153, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Rekord utworzony:26 lutego 2020 13:29
Ostatnia aktualizacja:15 września 2021 09:22

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7996-744-5
BPP ID: (59, 46443) wydawnictwo zwarte #46443

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się