Charakterystyka serwatki oraz sposoby jej wykorzystania w różnych sektorach przemysłu.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka serwatki oraz sposoby jej wykorzystania w różnych sektorach przemysłu. [AUT.] AGNIESZKA WAWRYNIUK, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 143-153, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.80 |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 lutego 2020 08:44 |
Ostatnia aktualizacja: | 2 października 2021 21:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
6158b4c72467f0561f234e05
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-744-5
BPP ID: (59, 46449) wydawnictwo zwarte #46449
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.