The impact of smoking on quality cheeses produced of milk from local Polish Red breed cow.
Opis bibliograficzny
The impact of smoking on quality cheeses produced of milk from local Polish Red breed cow. [AUT.] PATRYCJA DOPIERALSKA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2020. Materiały konferencyjne- wiosna. Część III. Redakcja naukowa dr. Jędrzej Nyćkowiak i dr. hab Jacek Leśny s. 28. Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, 978-83-66392-65-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 kwietnia 2020 15:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-65-6
e-ISBN: 978-83-66392-66-3
BPP ID: (59, 46468) wydawnictwo zwarte #46468
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.