Tytuł: | Innowacyjność współczesnych produktów spożywczych w kontekście zrównoważonego rozwoju. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Sebastian Białoskurski . |
Szczegóły: | Wybrane aspekty zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich. Redakcja naukowa Armand Kasztelan, Joanna Hawlena, s. 163-184 |
Wydawca: | Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium nstytut Naukowo-Wydawniczy „Spatium” |
ISBN: | 978-83-66017-54-2 |
e-ISBN: | 978-83-66017-94-8 |
Strona WWW: | http://inw-spatium.pl/wp-content/uploads/2020/04/Do-pobrania-1.pdf |
BPP ID: | (59, 46520) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 46520 |
PBN UID: | 61353a752467f060b018b785 |
Rok: | 2020 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: witryna wydawcy - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: inna otwarta licencja - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 29 kwietnia 2020 09:57 |
Rekord zaktualizowany: | 5 września 2021 23:45 |