Alternative and new protein sources.
Opis bibliograficzny
Alternative and new protein sources. [AUT.] BARBARA SAWICKA, KRISHNAN UMACHANDRAN, ABDUL-NABI NASIR NOORI, DOMINIKA SKIBA. W: Functional Foods and Nutraceuticals. Bioactive Components, Formulations and Innovations [b.m] 2020, Springer Springer, s. 1-33, il., bibliogr., sum, 978-3-030-42318-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Springer Springer
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2020 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 listopada 2021 15:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
61372a272467f060b0195e75
Strona WWW
https://www.springer.com/gp/book/978303…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-030-42318-6
e-ISBN: 978-3-030-42319-3
BPP ID: (59, 46538) wydawnictwo zwarte #46538
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.