Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Cultivation of catch crop as a sustainable way of reducing CO2 content in the atmosphere.

Opis bibliograficzny

Cultivation of catch crop as a sustainable way of reducing CO2 content in the atmosphere. [AUT.] LUCJAN PAWŁOWSKI, MAŁGORZATA PAWŁOWSKA, ARTUR PAWŁOWSKI, WOJCIECH CEL, KATARZYNA WÓJCIK-OLIVEIRA, MAKSYMILIAN PIĄTEK, CEZARY KWIATKOWSKI, ELŻBIETA HARASIM, GUOMO ZHOU, LEI WANG. W: The role of agriculture in climate change mitigation Leiden 2020, CRC Press / Balkema CRC Press / Balkema, s. 18-23, il., bibliogr, 978-0-367-43372-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
The role of agriculture in climate change mitigation, s. 18-23
Wydawca:
CRC Press / Balkema CRC Press / Balkema
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 maja 2020 14:02
Ostatnia aktualizacja:5 września 2021 23:44

Identyfikatory

ISBN: 978-0-367-43372-7
e-ISBN: 978-1-003-00273-4
BPP ID: (59, 46540) wydawnictwo zwarte #46540

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się