Jaja kurze jako źródło biologicznie ważnych lipidów w diecie człowieka (Hen’s eggs as a source of biologically important lipids in the human diet)
Opis bibliograficzny
Jaja kurze jako źródło biologicznie ważnych lipidów w diecie człowieka (Hen’s eggs as a source of biologically important lipids in the human diet). [AUT.] KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA, MARTA KOSIŃSKA, JAKUB ŁUKASZCZYK, ŁUKASZ CZERNIAWSKI. W: Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 12-17, bibliogr., streszcz, 978-83-66392-87-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 lipca 2020 08:46 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61b08a392467f00d532e20a4
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-87-8
e-ISBN: 978-83-66392-88-5
BPP ID: (59, 46562) wydawnictwo zwarte #46562
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.