Wybrane zioła jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności uzyskiwanej z zastosowaniem obróbki ciśnieniowo-termicznej.
Opis bibliograficzny
Wybrane zioła jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności uzyskiwanej z zastosowaniem obróbki ciśnieniowo-termicznej. [AUT. KORESP.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KAROL KUPRYANIUK, ANNA RODZEŃ. W: Nauki przyrodnicze – żywność i żywienie Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 62-66, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-82-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauki przyrodnicze – żywność i żywienie, s. 62-66
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Czerwiec-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-82-3
e-ISBN: 978-83-66392-81-6
BPP ID: (59, 46580) wydawnictwo zwarte #46580
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 lipca 2020 12:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 3 września 2021 10:53 |