Jaja kurze jako żywność funkcjonalna i źródło biologicznie ważnych lipidów w diecie człowieka.
Opis bibliograficzny
Jaja kurze jako żywność funkcjonalna i źródło biologicznie ważnych lipidów w diecie człowieka. [AUT.] MAŁGORZATA STOPYRA, DAMIAN SPUSTEK, KOSTIANTYN VASIUKOV, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze i medyczne: VII Forum Młodych Naukowców, Lublin 12.09.2020 : program i streszczenia prac / redakcja: Paulina Gil-Kulik s. 68. Lublin 2020, Stowarzyszenie Młodych Naukowców, 978-83-939764-6-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Stowarzyszenie Młodych Naukowców
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 września 2020 08:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2022 16:29 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-6-1
BPP ID: (59, 46757) wydawnictwo zwarte #46757
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.