Jakość mięsa drobiowego oraz produktów z niego wykonanych w aspekcie preferencji konsumentów – praca przeglądowa (Quality of poultry meat and poultry meat products in terms of consumer preferences)
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa drobiowego oraz produktów z niego wykonanych w aspekcie preferencji konsumentów – praca przeglądowa (Quality of poultry meat and poultry meat products in terms of consumer preferences). [AUT.] ELIZA WARGALA, KINGA ROKICKA, DOMINIKA NOWOSIADŁY, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 42-47, bibliogr, 978-83-66743-03-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 września 2020 09:08 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61af53ea2467f00d535e6b08
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-03-8
e-ISBN: 978-83-66743-02-1
BPP ID: (59, 46835) wydawnictwo zwarte #46835
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.