Profile of free fatty acids in yoghurts manufactured on the basis of organic cow milk.
Opis bibliograficzny
Profile of free fatty acids in yoghurts manufactured on the basis of organic cow milk. [AUT.] ANETA BRODZIAK, [AUT. KORESP.] JOANNA WAJS, [AUT.] TOMASZ CZERNECKI, JOLANTA KRÓL, MAGDALENA STOBIECKA. W: Proceedings of 2. International Agricultural, Biological & Life Science Conference: Agbiol / ed. Yalcin Kaya, Edirne Turkey, September 1-3, 2020 Edirne 2020, Trakya University Publisher, s. 513-520, bibliogr, 978-975-374-279-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Trakya University Publisher
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2020 13:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-975-374-279-5
BPP ID: (59, 46847) wydawnictwo zwarte #46847
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.