Produkcyjne, techniczne i żywnościowe problemy współczesnego rolnictwa. Pod redakcją Anny Kocira, Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.
Opis bibliograficzny
Produkcyjne, techniczne i żywnościowe problemy współczesnego rolnictwa. Pod redakcją Anny Kocira, Ewy Stamirowskiej-Krzaczek. [RED.] ANNA KOCIRA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. Chełm 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 214 s, il., bibliogr, 978-83-66017-96-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
214 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
5fb25f5e2467f02ec784d2b6
Strona WWW
http://inw-spatium.pl/2020/08/15/produk…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66017-96-2
e-ISBN: 978-83-66017-99-3
BPP ID: (59, 46851) wydawnictwo zwarte #46851
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.