Wpływ błonnika pokarmowego i jego składników na zdrowie człowieka (The effect of dietary fiber and its components on human health)
Opis bibliograficzny
Wpływ błonnika pokarmowego i jego składników na zdrowie człowieka (The effect of dietary fiber and its components on human health). [AUT.] JAGODA SZAFRAŃSKA, JAN MAŁECKI. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 91-97, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-82-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2020 10:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-82-3
e-ISBN: 978-83-66392-81-6
BPP ID: (59, 46918) wydawnictwo zwarte #46918
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.