Wpływ parametrów pasteryzacji na właściwości chemiczne i mikrostrukturę soku pomidorowego (Influence of pasteurization parameters on chemical properties and microstructure of tomato juice)
Opis bibliograficzny
Wpływ parametrów pasteryzacji na właściwości chemiczne i mikrostrukturę soku pomidorowego (Influence of pasteurization parameters on chemical properties and microstructure of tomato juice). [AUT.] MAGDA MARCINIEWICZ, AGNIESZKA STAREK, AGNIESZKA SAGAN. W: Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji. T. 1 / pod red. Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 41-47, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 listopada 2020 08:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 października 2021 13:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
6177eb2c2467f07e3b69b0e2
Strona WWW
https://wydawnictwo.up.lublin.pl/files/…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-326-9
BPP ID: (59, 46944) wydawnictwo zwarte #46944
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.