Jakość mlecznych produktów fermentowanych wyróżnionych znakiem „Jakość Tradycja” (Quality of fermented milk products with the “Quality Tradition” label)
Opis bibliograficzny
Jakość mlecznych produktów fermentowanych wyróżnionych znakiem „Jakość Tradycja” (Quality of fermented milk products with the “Quality Tradition” label). [AUT.] JOANNA JĘDRUSYNA, ALEKSANDRA KROCHMAL, ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej : Tom 1 / pod redakcją Witolda Chabuza, Bożeny Nowakowicz-Dębek Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 17-27, il.,bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2020 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 11:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353a5c2467f060b018b723
Strona WWW
https://wydawnictwo.up.lublin.pl/files/…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-330-6
BPP ID: (59, 47159) wydawnictwo zwarte #47159
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.