Zawartość witaminy D i wapnia w produktach mlecznych dostępnych na rynku.
Opis bibliograficzny
Zawartość witaminy D i wapnia w produktach mlecznych dostępnych na rynku. [AUT.] JOANNA WAJS, ANETA BRODZIAK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, EWELINA GĄGOL. W: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : 12 Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2020 : Lublin, 24-27 września 2020 r. : abstrakty / redakcja Izabela Mołdoch-Mendoń, Kamila Talarek, Alicja Danielewska s. 81-82. Lublin 2020, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 978-83-66261-48-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 stycznia 2021 13:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 11:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66261-48-8
BPP ID: (59, 47195) wydawnictwo zwarte #47195
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.