Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka właściwości lodów uwarunkowana ich składnikami (Characteristic sofice cream properties conditioned by their ingredients)

Opis bibliograficzny

Charakterystyka właściwości lodów uwarunkowana ich składnikami (Characteristic sofice cream properties conditioned by their ingredients). [AUT. KORESP.] SYBILLA NAZAREWICZ, [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 100-105, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-59-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 100-105
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lutego 2021 09:09
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66392-59-5
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 47282) wydawnictwo zwarte #47282

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się