Charakterystyka właściwości lodów uwarunkowana ich składnikami (Characteristic sofice cream properties conditioned by their ingredients)
Opis bibliograficzny
Charakterystyka właściwości lodów uwarunkowana ich składnikami (Characteristic sofice cream properties conditioned by their ingredients). [AUT. KORESP.] SYBILLA NAZAREWICZ, [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 100-105, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-59-5.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lutego 2021 09:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353b662467f060b018bb5c
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Czerwiec-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-59-5
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 47282) wydawnictwo zwarte #47282
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.