Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Dodatki paszowe. Wydanie 3 uzupełnione z oprogramowaniem.

Opis bibliograficzny

Dodatki paszowe. Wydanie 3 uzupełnione z oprogramowaniem. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. W: Zalecenia żywieniowe i wartość pokarmowa pasz dla świń. Monografia pod redakcją / Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała. Wydanie 3 uzupełnione z oprogramowaniem Jabłonna 2020, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego Polskiej Akademii Nauk, s. 34-41, il, 978-83-951612-7-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zalecenia żywieniowe i wartość pokarmowa pasz dla świń. Monografia pod redakcją / Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała. Wydanie 3 uzupełnione z oprogramowaniem, s. 34-41
Wydawca:
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego Polskiej Akademii Nauk .
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 lutego 2021 11:07
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-951612-7-8
BPP ID: (59, 47285) wydawnictwo zwarte #47285

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się