Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka (The effect of fermented milk products on human health)
Opis bibliograficzny
Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka (The effect of fermented milk products on human health). [AUT.] JOANNA WAJS, MAGDALENA STOBIECKA. W: Zdrowie i styl życia. Determinanty długości życia. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki (Health and lifestyle. Determinants of life expectancy. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki) Wrocław 2020, Uniwersytet Wrocławski, s. 133-152, il., bibliogr., sum, 978-83-66601-24-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Zdrowie i styl życia. Determinanty długości życia. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki (Health and lifestyle. Determinants of life expectancy. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki), s. 133-152
Wydawca:
Uniwersytet Wrocławski
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66601-24-6
e-ISBN: 978-83-66601-25-3
BPP ID: (59, 47314) wydawnictwo zwarte #47314
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 marca 2021 13:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:58 |