Bezpieczeństwo przewozu żywności w aspekcie warunków temperaturowych w przestrzeni ładunkowej naczepy typu chłodnia.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo przewozu żywności w aspekcie warunków temperaturowych w przestrzeni ładunkowej naczepy typu chłodnia. [AUT. KORESP.] GRZEGORZ MAJ, [AUT.] PAWEŁ KRZACZEK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 129-142, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 marca 2021 13:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2021 12:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
615d7aeb2467f0561fc2c721
Strona WWW
https://pwszchelm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-45-7
BPP ID: (59, 47332) wydawnictwo zwarte #47332
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.