Źródła finansowania działaności gastronomicznej.
Opis bibliograficzny
Źródła finansowania działaności gastronomicznej. [AUT. KORESP.] ANNA KOCIRA, [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 21-37, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2021 08:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2021 12:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
615d7a452467f0561fc2c24d
Strona WWW
https://pwszchelm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-45-7
BPP ID: (59, 47563) wydawnictwo zwarte #47563
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.