Lizozym białka jaja –czynniki modyfikujące jego aktywność (Egg albumen lysozyme -activity modifying factors)
Opis bibliograficzny
Lizozym białka jaja –czynniki modyfikujące jego aktywność (Egg albumen lysozyme -activity modifying factors). [AUT.] DOMINIKA KRAKOWIAK, DAMIAN SPUSTEK, MAŁGORZATA STOPYRA, KINGA ROKICKA, MONIKA ŚMIECH, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2021, Młodzi Naukowcy, 31-36, bibliogr, 978-83-66743-30-4.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2021 09:02 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61a9e8652467f032cc18973c
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-30-4
BPP ID: (59, 47649) wydawnictwo zwarte #47649
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.