Ocena możliwości wykorzystania bioodpadów w produkcji lodów (Assessment of the possibilities use of bio-waste in the production of ice cream)
Opis bibliograficzny
Ocena możliwości wykorzystania bioodpadów w produkcji lodów (Assessment of the possibilities use of bio-waste in the production of ice cream). [AUT.] SYBILLA NAZAREWICZ, KATARZYNA KOZŁOWICZ. W: Ogólnopolska Konferencja Doktorantów. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Zuzanna Całyniuk, Drabik Kamil, Michał Możejko s. 45-45. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/mon.2021.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2021 09:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2021 07:41 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2021.3
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-335-1
BPP ID: (59, 47662) wydawnictwo zwarte #47662
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.