Żywność ekologiczna w aspekcie zdrowia konsumentów.
Opis bibliograficzny
Żywność ekologiczna w aspekcie zdrowia konsumentów. [AUT.] PIOTR STANEK, EWA JANUŚ, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, DOROTA BIERNAT. W: Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : praca zbiorowa / pod redakcją Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały Szczecin 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 93-106, il., bibliogr., sum, 978-83-7663-309-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 września 2021 14:44 |
Ostatnia aktualizacja: | 21 grudnia 2021 09:45 |
Linki zewnętrzne
PBN
6142e8cf2467f0601726aefd
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-309-1
BPP ID: (59, 47752) wydawnictwo zwarte #47752
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.