Metody sensoryczne w ocenie jakości kosmetyków (Sensory methods in assessing the quality of cosmetics)
Opis bibliograficzny
Metody sensoryczne w ocenie jakości kosmetyków (Sensory methods in assessing the quality of cosmetics). [AUT.] ANNA MASŁOWSKA, JULIA KUSY, [AUT. KORESP.] MAREK KOWALCZYK, [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANNA TETER, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, MAŁGORZATA DMOCH. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 104-111, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 września 2021 10:24 |
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 11:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
6148454e2467f079391f36a5
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-342-9
BPP ID: (59, 47779) wydawnictwo zwarte #47779
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.