Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innovative technologies in sustainable food production: cold plasma processing.

Opis bibliograficzny

Innovative technologies in sustainable food production: cold plasma processing. [AUT.] MAGDALENA POLAK-BERECKA, IWONA NIEDŹWIEDŹ. W: Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba Amsterdam 2021, Academic Press, s. 165-177, il, bibliogr., sum, 978-0-12-821233-2. DOI: 10.1016/B978-0-12-821233-2.00007-1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba, s. 165-177
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 października 2021 14:07
Ostatnia aktualizacja:5 października 2021 14:10

Identyfikatory

ISBN: 978-0-12-821233-2
BPP ID: (59, 47845) wydawnictwo zwarte #47845

Metryki

50,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się