Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości prozdrowotne morwy białej.

Opis bibliograficzny

Właściwości prozdrowotne morwy białej. [AUT.] PAULA ĆWIEK, ADAM GRDEŃ, AGNIESZKA MALIK. W: Właściwości prozdrowotne roślin i ich metabolitów wtórnych / pod red. Moniki Maciąg i Kamila Maciąg Lublin 2018, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 39-48, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-42-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Właściwości prozdrowotne roślin i ich metabolitów wtórnych / pod red. Moniki Maciąg i Kamila Maciąg, s. 39-48
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 października 2021 11:58
Ostatnia aktualizacja:22 października 2021 12:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65932-42-6
BPP ID: (59, 47876) wydawnictwo zwarte #47876

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się