Właściwości prozdrowotne morwy białej.
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne morwy białej. [AUT.] PAULA ĆWIEK, ADAM GRDEŃ, AGNIESZKA MALIK. W: Właściwości prozdrowotne roślin i ich metabolitów wtórnych / pod red. Moniki Maciąg i Kamila Maciąg Lublin 2018, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 39-48, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-42-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2021 11:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2021 12:00 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65932-42-6
BPP ID: (59, 47876) wydawnictwo zwarte #47876
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.