Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek. [RED.] ANNA KOCIRA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 198 s, il., bibliogr., streszcz, 978-83-64377-50-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
198 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
61b1fe802467f00d53ec0b0e
Strona WWW
http://ptir.org/projekty/
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-50-1
BPP ID: (59, 48096) wydawnictwo zwarte #48096
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.