Substancje dodatkowe stosowane na rynku żywności w opinii i świadomości konsumentów.
Opis bibliograficzny
Substancje dodatkowe stosowane na rynku żywności w opinii i świadomości konsumentów. [AUT.] EWA JANUŚ, PIOTR SABLIK. W: Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Środowisko – zwierzę – człowiek połączona z obchodami 20-lecia czasopisma Acta Scientiarum Polonorum Zootechnica, Szczecin 14 października 2021 r Szczecin 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 45-46, bibliogr, 978-83-7663-329-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 stycznia 2022 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 stycznia 2022 09:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-329-9
BPP ID: (59, 48153) wydawnictwo zwarte #48153
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.