Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek.
Opis bibliograficzny
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek. [RED.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2021, Uniwersytet Rzeszowski, 128 s, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-928-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
128 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków. [AUT.] MAŁGORZATA ORMIAN, JADWIGA TOPCZEWSKA, WANDA KRUPA, ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR, JADWIGA LECHOWSKA. W: Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek Rzeszów 2021, Uniwersytet Rzeszowski, s.57-69, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-928-9. |
---|---|
Rekord utworzony: | 31 marca 2022 11:12 |
Ostatnia aktualizacja: | 31 marca 2022 11:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-928-9
BPP ID: (59, 48305) wydawnictwo zwarte #48305
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.