Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków.

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków. [AUT.] MAŁGORZATA ORMIAN, JADWIGA TOPCZEWSKA, WANDA KRUPA, ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR, JADWIGA LECHOWSKA. W: Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek Rzeszów 2021, Uniwersytet Rzeszowski, s.57-69, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-928-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek, s.57-69
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 marca 2022 11:25
Ostatnia aktualizacja:19 maja 2022 11:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7996-928-9
BPP ID: (59, 48306) wydawnictwo zwarte #48306

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się