Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków. [AUT.] MAŁGORZATA ORMIAN, JADWIGA TOPCZEWSKA, WANDA KRUPA, ANNA AUGUSTYŃSKA-PREJSNAR, JADWIGA LECHOWSKA. W: Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek Rzeszów 2021, Uniwersytet Rzeszowski, s.57-69, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-928-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 marca 2022 11:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 maja 2022 11:44 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://wydawnictwo.ur.edu.pl/ksi%C4%85…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-928-9
BPP ID: (59, 48306) wydawnictwo zwarte #48306
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.