Spożycie produktów mlecznych przez dzieci w wieku 3-6.
Opis bibliograficzny
Spożycie produktów mlecznych przez dzieci w wieku 3-6. [AUT.] AGATA BIELAK, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, KAROLINA JACHIMOWICZ, KINGA BURCZANIUK. W: XIV Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2022: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju: abstrakty, Lublin, 24-27 marca 2022 r. / redakcja: Paulina Pomajda, Monika Maciąg, Kamil Maciąg s. 338. Lublin 2022, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 978-83-67194-30-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 kwietnia 2022 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 kwietnia 2022 13:14 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67194-30-3
BPP ID: (59, 48325) wydawnictwo zwarte #48325
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.