Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość jaj w czasie ich przechowywania.
Opis bibliograficzny
Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość jaj w czasie ich przechowywania. [AUT.] KAMIL DRABIK, KAROLINA WENGERSKA, TOMASZ PRÓCHNIAK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 40-41. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 czerwca 2022 09:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 czerwca 2022 09:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48405) wydawnictwo zwarte #48405
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.