Wpływ żywienia niosek z udziałem olejów roślinnych na cechy jakości skorupek jaj kurzych i ich skład mineralny (Effect of laying hens feeding with vegetable oils on quality characteristics eggshells and their mineral composition)
Opis bibliograficzny
Wpływ żywienia niosek z udziałem olejów roślinnych na cechy jakości skorupek jaj kurzych i ich skład mineralny (Effect of laying hens feeding with vegetable oils on quality characteristics eggshells and their mineral composition). [AUT.] DOMINIKA KRAKOWIAK, KAROLINA WENGERSKA, ANASTASIYA RAMANKEVICH. W: XXVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych i XXXVIII Sejmik SKN, Wrocław, 20-21 maja 2022 r. Redaktorzy merytoryczni / Agnieszka Nawirska-Olszańska, Janina Zawieja, Jan Kozak, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny s. 19. Wrocław 2022, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 978-83-7717-371-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 czerwca 2022 10:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 czerwca 2022 10:16 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-371-8
BPP ID: (59, 48407) wydawnictwo zwarte #48407
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.