Jakość jogurtów wytworzonych z dodatkiem pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica L.).
Opis bibliograficzny
Jakość jogurtów wytworzonych z dodatkiem pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica L.). [AUT.] JOANNA WAJS, ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, BARBARA TOPYŁA. W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 70-71. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r, s. 70-71
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48447) wydawnictwo zwarte #48447
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 10 czerwca 2022 10:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 22 września 2022 10:39 |