Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak.
Opis bibliograficzny
Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak. [RED.] BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. [b.m] 2022, Springer, 269 s, il., sum, 978-981-19-0804-0. DOI: 10.1007/978-981-19-0805-7
Szczegóły publikacji
Źródło:
269 s.
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
62cfde764097075e7c6f8f0f
DOI
10.1007/978-981-19-0805-7
Strona WWW
https://link.springer.com/book/10.1007/…
Identyfikatory
ISBN: 978-981-19-0804-0
e-ISBN: 978-981-19-0805-7
BPP ID: (59, 48515) wydawnictwo zwarte #48515
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.