Determinants of the quality of food preparations.
Opis bibliograficzny
Determinants of the quality of food preparations. [AUT.] DOMINIKA SKIBA. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 197-212, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lipca 2022 15:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2022 11:17 |
Linki zewnętrzne
PBN
62cfdf344097075e7c6f9cac
Strona WWW
https://link.springer.com/chapter/10.10…
Identyfikatory
ISBN: 978-981-19-0804-0
e-ISBN: 978-981-19-0805-7
BPP ID: (59, 48519) wydawnictwo zwarte #48519
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.