Food sources of natural antioxidants for body defense against SARS-CoV-2.
Opis bibliograficzny
Food sources of natural antioxidants for body defense against SARS-CoV-2. [AUT.] BARBARA SAWICKA, OLUTOSIN ADEMOLA OTEKUNRIN, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, DOMINIKA SKIBA. W: Coronavirus Drug Discovery. Volume 2: Antiviral Agents from Natural Products and Nanotechnological Applications. Edited byChukwuebuka Egbuna [Amsterdam] 2022, Elsevier, s. 105-131, il., bibliogr, 978-0-323-95574-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Elsevier
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lipca 2022 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2022 11:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
62cfdd164097075e7c6f8e8c
Strona WWW
https://www.elsevier.com/books/coronavi…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-323-95574-4
BPP ID: (59, 48523) wydawnictwo zwarte #48523
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.