Żywieniowe możliwości poprawy właściwości immunostymulujących siary krów.
Opis bibliograficzny
Żywieniowe możliwości poprawy właściwości immunostymulujących siary krów. [AUT.] JULIA FABJANOWSKA, PAULINA GŁÓWKA, RENATA KLEBANIUK, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, SZYMON MILEWSKI, AGATA BIELAK, MAGDALENA OLCHA, PIOTR JARZYNA. W: Wykorzystanie roślin w medycynie i przemyśle – najnowsze badania. Redakcja/ Paulina Szymczyk, Kinga Kalbarczyk Lublin 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 126-142, il., bibliogr., sum, 978-83-67104-34-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lipca 2022 08:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2022 13:13 |
Linki zewnętrzne
PBN
62d8f8684097075e7c0926ed
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67104-34-0
BPP ID: (59, 48542) wydawnictwo zwarte #48542
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.