Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena jakości pasz skarmianych w wybranych gospodarstwach środkowo-wschodniej Polski utrzymujących bydło mleczne.

Opis bibliograficzny

Ocena jakości pasz skarmianych w wybranych gospodarstwach środkowo-wschodniej Polski utrzymujących bydło mleczne. [AUT.] SZYMON MILEWSKI, JULIA FABJANOWSKA, RENATA KLEBANIUK, BOŻENA KICZOROWSKA, MALWINA ZAJĄC. W: V Ogólnopolska Konferencja Naukowa: Pierwotne i wtórne metabolity roślin i grzybów. Abstrakty. Redakcja / Kinga Kalbarczyk, Monika Maciąg s. 27-28. Lublin 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 978-83-67194-11-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa: Pierwotne i wtórne metabolity roślin i grzybów. Abstrakty. Redakcja / Kinga Kalbarczyk, Monika Maciąg, s. 27-28
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lipca 2022 11:31
Ostatnia aktualizacja:21 lipca 2022 11:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67194-11-2
BPP ID: (59, 48547) wydawnictwo zwarte #48547

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się