Nanotechnologie wykorzystywane w przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Nanotechnologie wykorzystywane w przemyśle spożywczym. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK. W: V Ogólnopolska Konferencja Naukowa Nanotechnologia wobec oczekiwań XXI w. Abstrakty. Redakcja:Alicja Danielewska, Monika Maciąg s. 20. Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 978-83-66861-35-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2022 14:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 sierpnia 2022 14:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66861-35-0
BPP ID: (59, 48603) wydawnictwo zwarte #48603
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.