Ocena jakości soków tłoczonych z rozmrożonych białych winogron deserowych (Quality assessment of juice extracted from thawed white table grapes)
Opis bibliograficzny
Ocena jakości soków tłoczonych z rozmrożonych białych winogron deserowych (Quality assessment of juice extracted from thawed white table grapes). [AUT.] SAVELII ISHCHENKO, OLA KUŚMIREK, EMILIA OSMÓLSKA, KOSTIANTYN VASIUKOV. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 46-53, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2022 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 marca 2025 12:00 |
Linki zewnętrzne
PBN
6411bb2e4097077035164854
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48702) wydawnictwo zwarte #48702
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.