Wpływ procesu zamrażania buraka czerwonego na efektywność tłoczenia (Effect of freezing the red beetroot on the pressing efficiency)
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu zamrażania buraka czerwonego na efektywność tłoczenia (Effect of freezing the red beetroot on the pressing efficiency). [AUT.] KATARZYNA SIWAK, WIKTOR BIELAWSKI, EMILIA OSMÓLSKA, KOSTIANTYN VASIUKOV. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 180-190, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2022 11:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2022 07:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
6334971e409707021a40678b
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48703) wydawnictwo zwarte #48703
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.