Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ procesu zamrażania buraka czerwonego na efektywność tłoczenia (Effect of freezing the red beetroot on the pressing efficiency)

Opis bibliograficzny

Wpływ procesu zamrażania buraka czerwonego na efektywność tłoczenia (Effect of freezing the red beetroot on the pressing efficiency). [AUT.] KATARZYNA SIWAK, WIKTOR BIELAWSKI, EMILIA OSMÓLSKA, KOSTIANTYN VASIUKOV. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 180-190, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej, s. 180-190
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 września 2022 11:14
Ostatnia aktualizacja:29 września 2022 07:58

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48703) wydawnictwo zwarte #48703

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się