Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie ozonowania w dekontaminacji żywności oraz do wydłużenia jej przydatności do spożycia (The use of ozonation to remove microorganisms from food and extend its shelf lif)

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie ozonowania w dekontaminacji żywności oraz do wydłużenia jej przydatności do spożycia (The use of ozonation to remove microorganisms from food and extend its shelf lif). [AUT.] WOJCIECH OSPAŁEK, ALEKSANDRA STRAUB, DOROTA MUZYCZKA, MATEUSZ PIEJAK, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 148-154, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej, s. 148-154
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 września 2022 11:49
Ostatnia aktualizacja:21 września 2022 11:50

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48709) wydawnictwo zwarte #48709

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się