Wykorzystanie ozonowania w dekontaminacji żywności oraz do wydłużenia jej przydatności do spożycia (The use of ozonation to remove microorganisms from food and extend its shelf lif)
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie ozonowania w dekontaminacji żywności oraz do wydłużenia jej przydatności do spożycia (The use of ozonation to remove microorganisms from food and extend its shelf lif). [AUT.] WOJCIECH OSPAŁEK, ALEKSANDRA STRAUB, DOROTA MUZYCZKA, MATEUSZ PIEJAK, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 148-154, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2022 11:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 września 2022 11:50 |
Linki zewnętrzne
PBN
632ade44409707021a968aa2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48709) wydawnictwo zwarte #48709
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.