Porównanie właściwości fizykochemicznych i sensorycznych kremów do rąk o różnym udziale składników naturalnych.
Opis bibliograficzny
Porównanie właściwości fizykochemicznych i sensorycznych kremów do rąk o różnym udziale składników naturalnych. [AUT.] ZUZANNA POLESIAK-KLEPACZ, PIOTR DOMARADZKI, MAREK KOWALCZYK, ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MAŁGORZATA DMOCH, JUSTYNA ZDYB-DOMARADZKA, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 171-179, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2022 11:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2022 14:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
632adff6409707021a968e9f
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48710) wydawnictwo zwarte #48710
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.