Aktywność biologiczna i wykorzystanie czosnku niedźwiedziego (Allium ursinum L.) (Biological activity and application of ramsons (Allium ursinum L.))
Opis bibliograficzny
Aktywność biologiczna i wykorzystanie czosnku niedźwiedziego (Allium ursinum L.) (Biological activity and application of ramsons (Allium ursinum L.)). [AUT.] ALEKSANDRA CHRAPEK, MAŁGORZATA KUŚMIERZ, KAROLINA PITURA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 7-12, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2022 08:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2022 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
6333ea3e409707021a3d81f7
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48734) wydawnictwo zwarte #48734
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.